Home » Nieuws

KPN Cup 6 - Heren Beloften

De afspraak voor deze wedstrijd was om te proberen dat er altijd iemand van ons in de kopgroep mee zou zitten. Roy, Niels, Mark, Cas, Koen en Joeri reden deze marathon, Victor en Jeroen reden de Eindhoven Troffee (langebaan)

Lees meer »

Zesbanen 3 - Regio Heren

De derde wedstrijd van op de zesbanenkalender. Deze derde wedstrijd is in Hoorn, en we mogen voor het eerst dit seizoen eens als eerste starten. Een “normale” tijd om te starten, kwart over 7, in plaats van 10 uur zoals vorige week. En drie keer is scheepsrecht toch? Na een eerste wedstrijd in Den Haag waar ik eigenlijk nog ziek was, en een tweede in Haarlem waar ik nog niet helemaal beter was, nu wel helemaal fit. Dat belooft wat!

Lees meer »

Zesbanen 3 - Regio Dames

Zaterdag was niet mijn dag. Wat schrijf je na een wedstrijd die je het liefst zo snel mogelijk vergeet? Hele goede vraag. Het was zoeen waar ik een hele terugweg mokken met m’n vader in de auto (sorry pap), een hangdag en een hardlooprondje voor nodig had eer ik een antwoord kon bedenken. Laat ik nu maar een poging doen.

Lees meer »

KPN Cup 4 - Heren Topdivisie

15 Minuten voor de start rennen Christoffel en ik het stadion binnen. Pak al aan, helm op, schaatsen in de hand. De rest van het peloton loopt net de kleedkamer in na de finish van de dames. Zelfs Stroetinga staat te grinniken.

Lees meer »