Partners


Hoofdsponsor

Het havenbedrijf is sinds 2013 een zelfstandig kantoor en niet meer verbonden aan de gemeente Amsterdam. Haven Amsterdam bestaat uit ruim 1.900 hectare haventerrein en 600 hectare vaarwater. Ook is Haven Amsterdam verantwoordelijk voor een vlotte, veilige en milieuverantwoorde afwikkeling van het scheepvaartverkeer van 40 kilometer buiten de kust bij IJmuiden tot aan de Oranjesluizen. Daarnaast regisseert Haven Amsterdam op een duurzame manier de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in Zeehavens Amsterdam, de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en Velsen/IJmuiden. Onder de vlag van Port of Amsterdam kunnen meerdere bedrijven uit de haven een relatie met het team aangaan.

www.portofamsterdam.nl


Co-hoofdsponsor

De transport sector is volop in beweging en daarbij is het belangrijk om te bepalen hoe het product op het juiste moment in de juiste hoeveelheid uiteindelijk op de juiste plaats van bestemming terecht komt. De CJ Hendriks Group heeft al 170 jaar lang vakkennis op het gebied van complexe logistiek, opslagcondities en douane.

De CJ Hendriks Group houdt zich vooral bezig met internationale logistiek. De specialisatie ligt tegenwoordig in transport, opslag, distributie en douaneafhandeling van onder andere wijn, thee, (biologische) levensmiddelen, tabak, rubber, cacao, gevaarlijke stoffen en algemene koopmansgoederen. De douane kennis en -afhandeling, voor zowel invoer als uitvoer en voor accijnsgoederen, is hierbij een absolute specialiteit van de organisatie.                                                                                                                                                     www.cjhendriks.nl


Sponsoren

De TMA Group zorgt dat de klant geen zorgen heeft over lading en vervoer. Daartoe biedt TMA group full-service oplossingen op het gebeid van land-, zee- en luchttransport, stuwadoring, overslag, projectlading, opslag, douanefaciliteiten en value added dienstverlening. Dit doet TMA group 24/7, wereldwijd, met gecombineerde kracht van de drie werkmaatschappijen: TST (Thor Shipping & Transport), MEO en ACS logistics. De 160 medewerkers in Nederland,Belgie, Zweden en Zuid Afrika en de agenten in Autsralië, China, Singapore, India, Brazaillië en USA delen allemaal de TMA-mentaliteit die staat voor aanpakken en doorpakken, oplossingen op maat en overal: Do It Right The First Time!

www.tmagroup.nl

ABN AMRO biedt onze particuliere, private banking en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan. Wij bieden diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk ten behoeve van nationale en internationale activiteiten.

Het uitgangspunt van onze bank is het inspelen op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van onze klanten. Daar vraagt deze tijd ook om. Een bank die handelt in de context en realiteit van nu, die de klant met open vizier tegemoet treedt, leert van zijn ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale service.

We zijn een toonaangevende particuliere en zakelijke bank die zijn wortels heeft in Nederland en zijn klanten volgt naar het buitenland. Internationaal zijn we actief op een aantal terreinen waar we onmiskenbare deskundigheid hebben. Zoals Energy, Commodities & Transportation (ECT) en ABN AMRO Clearing. We richten ons op bestaande Private Banking activiteiten in Nederland, Europa en Azië.

www.abnamro.nl

 

 

 

 

 

 

 

Opererend vanuit het hoofdkantoor in Hoogvliet is Peinemann uitgegroeid tot een one-stop-shopping bedrijf met vestigingen verspreid over heel Nederland. Er is ook een vestiging in de Amsterdamse Haven.

Onafhankelijk opererende divisies bedienen elk hun eigen, specifieke markt. Kranen, heftrucks, hoogwerkers, equipment, tijdelijk personeel, service en onderhoud zijn de marktsegmenten waarop Peinemann actief is.

Door bundeling van krachten binnen de Peinemann Groep kan Peinemann uiterst flexibel en concurrerend aanbieden op vele terreinen. Ook maakt het feit dat alles centraal gecoördineerd wordt het voor de opdrachtgever extra overzichtelijk. Eén aanspreekpunt voor al uw intern transport is wel zo efficiënt.

www.peinemann.nl

De UvA is in de geschiedenis van de ploeg altijd een betrouwbare partner én leverancier van studentenschaatsers geweest. Het team onderhoudt goede contacten. Het universitair sportcentrum van de UvA en HvA, het USC ondersteunt ons al jaren op het gebied van facilitering en topsportontwikkeling.

De UvA stelt ook dit jaar weer de faciliteiten van het USC ter beschikking aan Team Haven Amsterdam / SKITS. In het nieuwe sportcentrum kunnen de rijders zich gedurende de zomer uitstekend voorbereiden op het schaatsseizoen. Ook tijdens het seizoen biedt het USC uitstekende trainingsmogelijkheden zodat topprestaties behaald kunnen worden.

Het USC is al 34 jaar hét sportcentrum voor studenten van en andere betrokkenen bij UvA en HvA, maar ook anderen kunnen bij het USC sporten. De hoofdvestiging van het USC, sportcentrum Universum, telt ruim 9.500 m2 en meerdere zalen met diverse mogelijkheden voor uiteenlopende activiteiten.

www.usc.uva.nl

Oiltanking is in de laatste vier decenia uitgegroeid tot ’s werelds op één na grootste bedrijf binnen de opslag terminal industrie. De Amsterdamse haven ligt strategisch goed in de Amsterdam-Rotterdam-Antwerpen regio. De locatie in de Amsterdamse haven wordt daarom ook erkend als een eerste klas service provider door de olie industrie voor het mengen van benzine en de opslag daarvan. Van platforms in de Noordzee en de Oiltanking Schiphol liggen pijpleidingen naar de haven. De Amsterdamse haven is de ideale positie om olie verder naar het achterland te distribueren.

www.oiltanking.com


Business Club

Habari, hoe gaat het? Zo begroet men elkaar in het Swahili. Mijn vrouw woonde vroeger in Afrika. Zo begroette zij altijd haar vader: Habari, hoe gaat het met je.

Habari Consulting vraagt allereerst hoe het met u en met uw organisatie gaat. Wat gaat u doen vandaag, wat zijn uw plannen voor de toekomst, voor de komende jaren. Habari Consulting wil dat het uw organisatie goed gaat. De toekomst dichterbij halen door vandaag al stappen te zetten. Habari Consulting helpt u daarbij met advies en strategische beleidsontwikkeling, organisatieontwikkeling en interimmanagement.

www.habariconsulting.nl

AMPC International Health Consultants is an independent consultancy firm offering a wide range of services in the healthcare sector. We offer our services all over the world, supporting the construction, expansion, renovation and merger of hospitals and clinics. Our activities range from conducting feasibility studies, providing advice on equipping and furnishing hospitals and the implementation of healthcare projects, to staff training and project evaluation.

www.ampc.nl

Ingenieursbureau Knipscheer B.V. is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van technische gebouw installaties voor de gebouwde omgeving. Wij stellen ons tot doel dat er één integrale visie van gebouw en installaties komt, waarbij de architectuur en de installaties als een samenhangend geheel beschouwd worden. Deze visie zal startende vanaf het PVE vorm dienen te krijgen. Optimalisatie van het energetisch concept voor gebouwen is voor IBK een belangrijke uitdaging! Dit niet alleen vanuit de algemene maatschappelijke doelstelling tot verstandig energiegebruik maar vooral ook vanuit de integrale gebouwvisie van de architectuur evenals de installaties.

www.ingenieursbureauknipscheer.nl


Partners

Met 600 actieve leden is ORAM een veelzijdig netwerk. Van metaalbedrijf tot advocatenkantoor, ZZP tot multinational, DGA tot facility-manager. Jaarlijks organiseert ORAM meer dan 50 bijeenkomsten. Een interessante mix van businesslunches, netwerkborrels en kennissessies. Ideaal om inspiratie op te doen en duurzame contacten te leggen. Geworteld in Amsterdam heeft ORAM de positie om met een sterke lobby de ondernemers hier vooruit te helpen. Denk aan bereikbaarheid, parkeerbeleid, bestemmingsplannen, veiligheid en vermindering van regeldruk. En als branchevereniging voor de haven zit ORAM aan tafel met alle belangrijke beslissers en wordt direct bijgedragen aan een gezonde groei van de haven.

www.oram.nl

De Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam was in december 1961 de derde 400-meterbaan in de wereld die zijn poorten opende. De constructie van de Jaap Eden IJsbaan was in 1961 uniek in de wereld. Het was namelijk de eerste 400-meterbaan met een zogenaamd ‘direct’ systeem. Op vrijdag 9 december mochten leden van de Nederlandse Vereniging tot Bevordering van het Hardrijden op de Schaats (NVBHS) al kennis maken met de ijsbaan. Uiteindelijk zouden 8000 baantjesrijders uit het hele land de Jaap Eden IJsbaan in het eerste weekeinde dat de kunstijsbaan zijn poorten had geopend inwijden.

Te midden van de overdekte en half overdekte ijsbanen in Nederland, ademt de Jaap Eden IJsbaan als enige open buitenbaan nog altijd de sfeer die zo typerend is voor het schaatsen. Ook voor de toekomst streven wij naar een sfeer van het buiten schaatsen, waar schaatsers nog steeds regen en wind trotseren. En waar gezelligheid mede wordt gecreëerd door goede koek en zopie en andere horeca op de baan.

www.jaapeden.nl

Schaatsacademie Noordwest is verantwoordelijk voor en faciliteert talentherkenning en talentontwikkeling van schaatsers in de (schaats)regio Noordwest. Door zijn activiteiten is Schaatsacademie Noordwest een motor en uitgangbord voor het langebaan schaatsen op de ijsbaan van Haarlem en in regio Noordwest.

De bezetting van de selecties van Schaatsacademie Noordwest is uitermate sterk; de rijders behaalden bijvoorbeeld in voorbije seizoenen een groot aantal ereplaatsen bij Nederlandse kampioenschappen junioren. Bovendien is door meerdere schaatsers deelgenomen aan NK's voor Senioren en aan internationale junioren toernooien waaronder de Viking Race, Junior World Cups en Wereldkampioenschappen Junioren. Inmiddels zijn enkele rijders doorgestroomd naar officieel door de KNSB erkende merkenteams.

www.schaatsacademienoordwest.nl

Vanaf de oprichting van onze ploeg koesteren we onze band met de opleiding Bewegingswetenschappen. Sinds dit jaar is de samenwerking met de faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen weer nieuw leven in geblazen. Als ploeg met een focus op opleiding en ontwikkeling liggen er ook voor niet-rijders kansen. Zo zijn we als organisatie een officiële plek voor studenten om hun praktijkstage te lopen en zo ervaring op te doen in de (top)sportwereld. Daarnaast nemen onze rijders deel aan onderzoeken van zowel studenten als medewerkers van de faculteit. Zo optimaliseren we de kennisuitwisseling en dragen we bij aan de ontwikkeling van de sport.

www.fbw.vu.nl


Suppliers

ZAES is een gepassioneerd Nederlandse teamkledingmerk met als missie sporters van ieder niveau maximaal en optimaal te kunnen laten presteren door hoogwaardige, innovatieve sportkleding te ontwikkelen en te produceren. Een team van professionals gaan dagelijks de uitdaging aan om de ZAES collecties verder te optimaliseren en te streven naar perfectie ten einde de uiteenlopende wensen en behoeften van de sporter te verwerken in onze kwaliteitsproducten.

www.zaes.nl

Cádomotus is one of worlds most specialized brands for speed skates. Ice speed skates, inline speed skates, carbon inline boots, inline frames, aero helmets, gear bags and anything you need to go skating, like MPC wheels, Bones inline bearings and maintenance tools.

Cádomotus is Pure Skating and is there for ambitious athletes that are always trying to be their best. We develop and sell well thought quality products with an an eye for functional design.

www.cadomotus.com

Hyro Sports is met twee filialen in Enschede en Amsterdam een specialist in maatwerk voor schaats-, skeeler- en fietsschoenen. Maar ook in kleding voor schaatsen, skeeleren, fietsen en running/fitness. Met de bijbehorende accessoires voor deze sporten. Wij zijn erg selectief geweest in onze keuze voor het assortiment om ook eens iets anders te kunnen bieden. Maar vooral uit eigen ervaring geselecteerd.

www.hyro-sports.nl

Hagen Techniek is een metaalbewerkingsbedrijf, opgericht in 2003, door ex-marathonschaatser en voormalig Nederlands kampioen skeeleren Edward Hagen. Hij runt de zaak samen met zijn vrouw Annemarie, bewegingstechnologe en voormalig wedstrijdschaatsster. 

Hagen Techniek is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van (shorttrack)schaatsen, skeelers, slijptafels, rondingslijpmachines en dergelijke. We produceren voor verschillende grote schaats- en skeelermerken en hebben ook ons eigen merk; Edwards.
Boven de werkplaats hebben we een winkel waar we naast onze eigen producten, een compleet assortiment schaatsen en skeelers verkopen; Edward Hagen Sport. Specialist in (shorttrack)schaatsen en skeelers. Voor kinderen, recreanten en wedstrijdrijders.

www.hagentechniek.nl