Partners


Hoofdsponsor

Het havenbedrijf is sinds 2013 een zelfstandig kantoor en niet meer verbonden aan de gemeente Amsterdam. Haven Amsterdam bestaat uit ruim 1.900 hectare haventerrein en 600 hectare vaarwater. Ook is Haven Amsterdam verantwoordelijk voor een vlotte, veilige en milieuverantwoorde afwikkeling van het scheepvaartverkeer van 40 kilometer buiten de kust bij IJmuiden tot aan de Oranjesluizen. Daarnaast regisseert Haven Amsterdam op een duurzame manier de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in Zeehavens Amsterdam, de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en Velsen/IJmuiden. Onder de vlag van Port of Amsterdam kunnen meerdere bedrijven uit de haven een relatie met het team aangaan.

www.portofamsterdam.nl


Co-hoofdsponsor

De transport sector is volop in beweging en daarbij is het belangrijk om te bepalen hoe het product op het juiste moment in de juiste hoeveelheid uiteindelijk op de juiste plaats van bestemming terecht komt. De CJ Hendriks Group heeft al 170 jaar lang vakkennis op het gebied van complexe logistiek, opslagcondities en douane.

De CJ Hendriks Group houdt zich vooral bezig met internationale logistiek. De specialisatie ligt tegenwoordig in transport, opslag, distributie en douaneafhandeling van onder andere wijn, thee, (biologische) levensmiddelen, tabak, rubber, cacao, gevaarlijke stoffen en algemene koopmansgoederen. De douane kennis en -afhandeling, voor zowel invoer als uitvoer en voor accijnsgoederen, is hierbij een absolute specialiteit van de organisatie.                                                                                                                                                   www.cjhendriks.nl


Sponsoren

De TMA Group zorgt dat de klant geen zorgen heeft over lading en vervoer. Daartoe biedt TMA group full-service oplossingen op het gebeid van land-, zee- en luchttransport, stuwadoring, overslag, projectlading, opslag, douanefaciliteiten en value added dienstverlening. Dit doet TMA group 24/7, wereldwijd, met gecombineerde kracht van de drie werkmaatschappijen: TST (Thor Shipping & Transport), MEO en ACS logistics. De 160 medewerkers in Nederland,Belgie, Zweden en Zuid Afrika en de agenten in Autsralië, China, Singapore, India, Brazaillië en USA delen allemaal de TMA-mentaliteit die staat voor aanpakken en doorpakken, oplossingen op maat en overal: Do It Right The First Time!

www.tmagroup.nl

 

 

 

 

 

Vector is actief in Europa met hoogwaardige auto onderdelen voor de aftermarket. Grotere importeurs hebben gekozen voor dit merk. In Nederland wordt dit vertegenwoordigd door TC Automotive met hoofdvestiging in Eindhoven en Ferwerda in Leeuwarden. Beide firma’s zijn nauw verbonden met schaatssport.

 

 

 

 

 

 

 

Opererend vanuit het hoofdkantoor in Hoogvliet is Peinemann uitgegroeid tot een one-stop-shopping bedrijf met vestigingen verspreid over heel Nederland. Er is ook een vestiging in de Amsterdamse Haven.

Onafhankelijk opererende divisies bedienen elk hun eigen, specifieke markt. Kranen, heftrucks, hoogwerkers, equipment, tijdelijk personeel, service en onderhoud zijn de marktsegmenten waarop Peinemann actief is.

Door bundeling van krachten binnen de Peinemann Groep kan Peinemann uiterst flexibel en concurrerend aanbieden op vele terreinen. Ook maakt het feit dat alles centraal gecoördineerd wordt het voor de opdrachtgever extra overzichtelijk. Eén aanspreekpunt voor al uw intern transport is wel zo efficiënt.

www.peinemann.nl

Adviesbureau cbra is door Klaas Jan de Boer en Bart Rienstra in 2017 opgericht. cbra is een jong en dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in integrale brandveiligheidsvraagstukken. Voor ons bestaat een veilig en economisch verantwoord brandveiligheidsconcept uit een goede balans in de benodigde bouwkundige, installatietechnische en organisatorische (BIO) brandveiligheidsvoorzieningen. Wij beperken ons niet tot een bepaalde doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan brandveiligheidsvraagstukken: van woongebouwen, utiliteitsgebouwen tot aan de zware industrie.

MZVO IMS is gespecialiseerd in Interim Management op zowel Board, Strategic en Operational niveau. MZVO is vooral sterk in alle facetten van het Supply Chain Process.

 

Voor meer info: MZVO.IMS@gmail.com.

De UvA is in de geschiedenis van de ploeg altijd een betrouwbare partner én leverancier van studentenschaatsers geweest. Het team onderhoudt goede contacten. Het universitair sportcentrum van de UvA en HvA, het USC ondersteunt ons al jaren op het gebied van facilitering en topsportontwikkeling.

De UvA stelt ook dit jaar weer de faciliteiten van het USC ter beschikking aan Team Haven Amsterdam / SKITS. In het nieuwe sportcentrum kunnen de rijders zich gedurende de zomer uitstekend voorbereiden op het schaatsseizoen. Ook tijdens het seizoen biedt het USC uitstekende trainingsmogelijkheden zodat topprestaties behaald kunnen worden.

Het USC is al 34 jaar hét sportcentrum voor studenten van en andere betrokkenen bij UvA en HvA, maar ook anderen kunnen bij het USC sporten. De hoofdvestiging van het USC, sportcentrum Universum, telt ruim 9.500 m2 en meerdere zalen met diverse mogelijkheden voor uiteenlopende activiteiten.

www.usc.uva.nlPartners

Met 600 actieve leden is ORAM een veelzijdig netwerk. Van metaalbedrijf tot advocatenkantoor, ZZP tot multinational, DGA tot facility-manager. Jaarlijks organiseert ORAM meer dan 50 bijeenkomsten. Een interessante mix van businesslunches, netwerkborrels en kennissessies. Ideaal om inspiratie op te doen en duurzame contacten te leggen. Geworteld in Amsterdam heeft ORAM de positie om met een sterke lobby de ondernemers hier vooruit te helpen. Denk aan bereikbaarheid, parkeerbeleid, bestemmingsplannen, veiligheid en vermindering van regeldruk. En als branchevereniging voor de haven zit ORAM aan tafel met alle belangrijke beslissers en wordt direct bijgedragen aan een gezonde groei van de haven.

www.oram.nl

De Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam was in december 1961 de derde 400-meterbaan in de wereld die zijn poorten opende. De constructie van de Jaap Eden IJsbaan was in 1961 uniek in de wereld. Het was namelijk de eerste 400-meterbaan met een zogenaamd ‘direct’ systeem. Op vrijdag 9 december mochten leden van de Nederlandse Vereniging tot Bevordering van het Hardrijden op de Schaats (NVBHS) al kennis maken met de ijsbaan. Uiteindelijk zouden 8000 baantjesrijders uit het hele land de Jaap Eden IJsbaan in het eerste weekeinde dat de kunstijsbaan zijn poorten had geopend inwijden.

Te midden van de overdekte en half overdekte ijsbanen in Nederland, ademt de Jaap Eden IJsbaan als enige open buitenbaan nog altijd de sfeer die zo typerend is voor het schaatsen. Ook voor de toekomst streven wij naar een sfeer van het buiten schaatsen, waar schaatsers nog steeds regen en wind trotseren. En waar gezelligheid mede wordt gecreëerd door goede koek en zopie en andere horeca op de baan.

www.jaapeden.nl


Suppliers

In 1966, na een fusie van drie fietsgroothandels, ziet de Alkmaarse Groothandels Unie het levenslicht. Het grote succes en de internationale doorbraak volgen tien jaar later.

Veertig jaar ervaring op het hoogste niveau staat nog altijd aan de basis van AGU’s wielercollectie. Geheel in lijn met de traditie van AGU voorziet de collectie fietskledingin de behoeften van wielrenners en mountainbikers van alle niveaus. Betrouwbare, functionele en stijlvolle wielerkleding en -accessoires, met de herkenbare AGU-signatuur. Voor zon of regen, van hoogwaardige Premium-producten tot kwalitatieve basics uit de Essential-lijn, AGU houdt je elke dag op de fiets.

www.agu.nl

Cádomotus is one of worlds most specialized brands for speed skates. Ice speed skates, inline speed skates, carbon inline boots, inline frames, aero helmets, gear bags and anything you need to go skating, like MPC wheels, Bones inline bearings and maintenance tools.

Cádomotus is Pure Skating and is there for ambitious athletes that are always trying to be their best. We develop and sell well thought quality products with an an eye for functional design.

www.cadomotus.com

In 1955 werd in Grou Jeugdherberg Oer ‘t Hout gesticht die zich m.n. richtte op allerlei facetten van de watersport en het aanbieden van goedkope overnachtingsmogelijkheden. Om in de oude Herberg te komen, moest men over een klein houten bruggetje. In Grou in de volksmond  ” ’t Hout” genoemd, vandaar de naam “Oer (= over) ’t Hout”. In de loop der jaren is de jeugdherberg gegroeid tot een zelfstandige groepsaccommodatie waarvan nog steeds watersport, comfortabele overnachting en goed én lekker eten de belangrijkste kenmerken zijn.

www.herbergoerthout.nl

Nutrisense