Marathondivisie Beloften Dames
Beennummer 68
Leeftijd 24
Woonplaats Amsterdam
Begonnen met schaatsen
Studie Medische Natuurwetenschappen, inmiddels afgestudeerd en werkzaam als docente Natuurkunde.
Bij de ploeg sinds 2023
Mooie herinnering De Cupfinale in Leeuwarden. Hoewel we er niet voor reden, stonden we na een goede wedstrijd toch ineens 3e in het eindklassement voor ploegen. Juist omdat niemand hier meer op had gerekend was het extra leuk hoeveel plezier en ontlading we met z'n allen hadden
Motto Een wedstrijd zonder chocomel, is geen wedstrijd

Madelief is dit jaar nieuw in de ploeg, maar geen onbekend gezicht aangezien zij afgelopen winter al wekelijks meetrainde. Afgelopen seizoen was haar eerste seizoen bij de Beloften Dames en hoewel het rijden in het peloton in het begin wat onwennig was, zat de stijgende lijn er in het seizoen mooi in! Een scherpe versnelling is haar wapen, maar ze haalt misschien nog wel meer plezier uit het helpen van ploeggenootjes dan zelf in de kopgroep zitten.

Vroeger fervent theeliefhebber, maar zij bestaat dankzij bikepackvakanties, een jaar voor de klas staan als natuurkundedocente én drie schaatsseizoenen bij Team Fortune Coffee, nu voor ruim 80% uit cafeïne. Mocht je haar dus eens tegen komen zonder haar karakteristieke glimlach, duw haar dan vooral een cappuccino in de hand!