SUPER WEEKEND VOOR TEAM HAVEN AMSTERDAM/SKITS

Gepubliceerd op 11 januari 2016 om 14:18

Dit weekend zorgden de rijders en rijdsters van Team Haven Amsterdam/SKITS voor een fantastisch marathonweekend! Op alle niveaus werden fantastische resultaten behaald!

Op vrijdagavond gaf Koen de opmaat door met overmacht de C1-wedstrijd in de Amsterdamse baancompetitie te winnen. Een dag later zorgde Christiaan voor de volgende podiumplaats door in de Beloftenwedstrijd in Eindhoven als 3e te finishen! De TopDivisie heren reden een enorm sterke wedstrijd met als resultaat twee man in de top 10. Dit hadden er zelfs drie kunnen zijn, maar helaas viel Johan in zeer kansrijke positie in de laatste bocht.

Het succesweekend vervolgde zich op zondag in Tilburg. In de TopDivisie dames liet Ellen haar beste klassering ooit tonen en liet zien in vorm te zijn voor de Weissensee. Bij de Heren zaten Johan en Erik mee in de kopgroep en zo finishte opnieuw twee havenrijders in de top 10! Ruim een uur later was het Mark die met uitgestrekte armen over de finish kwam, winnend in de Beloftendivisie! Niels voegde zich naast hem op het podium met de tweede plaats. In Utrecht lieten vervolgens de zesbanenrijders hun krachten zien. Koen won zijn tweede wedstrijd in drie dagen door opnieuw solo een ronde voorsprong te nemen en Heidi (1e) en Anna (2e) toonden zich wederom oppermachtig in de massaspurt bij de dames.

Stuk voor stuk prachtige resultaten waar we als ploeg enorm trots op zijn. Op naar de volgende!