Home » Nieuws

Regiotop 1 & Zesbanen 2 - Regio Dames

Afgelopen weekend reden de regiodames 95 rondjes in 2 dagen. Deze 38 kilometer hebben ervoor gezorgd dat mijn benen flink aan het nagenieten zijn. Ook vraag me of hoe Anneleen, die op zaterdag bij de topdivisie mocht starten zich voelt na haar 46 km van dit weekend!?

Lees meer »

Zesbanen 2 - Regio Heren

Vorige week stapte ik nog met knikkende knieën het ijs op, geplaagd door de gedachten: ‘gaat het niet te hard?’, ‘is het niet te ver?’ en ‘ben ik wel goed genoeg getraind?’. Dit weekend ging ik al een stuk zelfverzekerder naar de baan.

Lees meer »

KPN Cup 3 - Beloften - 3 wedstrijden, 3 keer podium!

Tilburg, zaterdag 5 november is de derde wedstrijd van de KPN Marathon Cup verreden op de Ireen Wust IJsbaan. Na twee overwinningen op zak reisden Team Port of Amsterdam/SKITS en Team Naturalicious vol goede moed naar het zuiden. Voor Team Port of Amsterdam/SKITS stonden Cas, Koen, Mark en Niels aan de start. Team Naturalicious werd vertegenwoordigd door Joeri en ik, omdat Victor en Jeroen op trainingskamp waren in Inzell.

Lees meer »

KPN Cup 3 - Dames Topdivisie - Tilburg it is!

Aan de start voor de derde Marathon Cup in Tilburg stonden voor Team Port of Amsterdam Ellen, Heidi, Anneleen en ik en voor Team Naturalicious waren Danielle en Esther vertegenwoordigd. Bijna een compleet dames Team Port of Amsterdam en Team Naturalicious aan de start dus!

Lees meer »

KPN Cup 2 - Topdivisie Dames - Met de juiste oppepmuziek kom je er wel!

Zaterdagavond was het al weer tijd voor de tweede wedstrijd van de KPNcup! Samen met mijn moeder, mijn broer en zijn vriendin vertrokken we naar Leeuwarden. Volgens mijn broer is het van groot belang om de juiste oppepmuziek te hebben als je een goede wedstrijd wilt rijden. Zodoende werden we goed ‘opgepept’ met Barrie Badpak, de jeugd van tegenwoordig en andere ‘goede’ muziek! We waren er helemaal klaar voor!

Lees meer »

KPN Cup 2 - Beloften - Wéér raak!

Leeuwarden, zaterdag 29 oktober stond alweer de tweede wedstrijd van de KPN cup op het programma. Niet in Groningen zoals gepland, maar verplaatst naar de Elfstedenhal in Leeuwarden. Na de topprestatie van vorige week vertrekken we vol goede moed richting het Friese land. Vandaag zal Mark in het oranje pak van start gaan voor Team Port of Amsterdam/SKITS, natuurlijk zijn ook Koen, Cas en ikzelf aanwezig. Voor Team Naturalicious zijn Jeroen, Yoeri en Roy aanwezig.

Lees meer »