Home » Nieuws

VERSLAG KPN CUP 1 – DAMES TOPDIVISIE

Sinds 6 jaar rijd er weer een ploeg van Team Haven Amsterdam/SKITS mee met de dames top divisie. Onze ploeg bestaat uit drie nieuwe rijders van de RTC Haarlem: Esmee Visser, Simone Warmerdam en Esther Kiel, een ervaren marathon rijdster: Ellen de Waard en Heidi Snoek die zal invallen als een van de andere meiden niet kan.Gisteren ging het nieuwe marathon seizoen dan toch echt van start en stonden wij daar als gehele ploeg aan de start in Amsterdam, de thuishaven van de ploeg. Voor Esmee en Esther was het hun debuut in het landelijk peloton, Simone en Ellen deden eerdere jaren al ervaring op.

Lees meer »

VERSLAG KPN CUP 1 – HEREN TOPDIVISIE

Vrijdagavond kon ik niet in slaap komen. Zal het niveau niet te hoog liggen dit jaar? Morgen mijn eerste wedstrijd bij de topdivisie! Zaterdag heb ik verbazingwekkend minder stress. In ieder geval niet meer dan de andere jongens. Alle rituelen voor de wedstrijd zijn hetzelfde als vorig jaar. Een gevatte grap bij de ploegenpresenatie en daarna de focus. Toch is het wel anders om in te lopen tussen jongens waar ik altijd tegen opgekeken heb.

Lees meer »

EERSTE WEDSTRIJDMETERS IN LEEUWARDEN

Het Nederlandse schaatsseizoen ging woensdag 30 september van start met de eerste wedstrijd in de nationale mass-start competitie. Ook meteen de eerste wedstrijd waarin rijders van Team Haven Amsterdam/SKITS hun nieuwe wedstrijdpakken konden tonen.

Lees meer »

FELIX RIJHNEN MAAKT PLOEG TEAM HAVEN AMSTERDAM/SKITS COMPLEET

De A-ploeg van Team Haven Amsterdam / SKITS is voor seizoen ‘15-’16 compleet met het aantrekken van de Duitse schaatser Felix Rijhnen. Het uitstapje bij de ploeg tijdens de wedstrijden op de Weissensee afgelopen winter is de Europees Kampioen skeeleren 2014 uit Darmstadt goed bevallen en dus zal hij het komende seizoen voor de ploeg uitkomen. Met het aantrekken van Rijhnen en de promotie van Eerste Divisierijder Christoffel Hendriks is de A-ploeg van Team Haven Amsterdam / SKITS compleet.

Lees meer »