Home » Nieuws

WEDSTRIJDVERSLAG KPN CUP 13 & 14 – WINST IN DE BELOFTENDIVISIE!

Onze reis voor de marathon was dit weekend naar Eindhoven en Tilburg. Zaterdag reed ik mee met familie van der Harst, samen met Paul en Cas. Nadat Cas heerlijk uit had liggen rusten op mijn schouder tijdens de reis zijn we aangekomen bij de baan in Eindhoven. Krabbel zetten op de presentielijst en op naar de ploeg bespreking. Inmiddels twee marathons en 10 km verder weet ik niet meer wat we hadden besproken, maar Lars zal vast gezegd hebben dat ik niet mocht demarreren aan het begin. En natuurlijk wilden we er weer het beste van gaan maken.

Lees meer »

KPN NK MARATHON – HEREN

Door Jan Maarten Heideman Het NK zou gaan om de ploeg van Jillert Anema en Gary Hekman. Wel bijzonder om te zien dat twee knechten van Gary meteen in het begin mee schaatsten met Arjan Stroetinga. Dan is Gary direct uit geschaatst en heeft Stroetinga de grootste kans om te winnen. Ik kan me niet voorstellen dat dat de tactiek was van van Werven waar Gary voor schaatst.

Lees meer »

KPN NK MARATHON – NEO SENIOREN

Het NK Marathon in Amsterdam. Al vanaf het moment dat bekend werd dat het NK in Amsterdam werd gereden keken we uit naar deze wedstrijd. De mooist wedstrijd op kunstijs van het jaar op de mooiste kunstijsbaan van het land. Met veel publiek en vooral met veel thuispubliek. De verwachtingen bleken terecht. De extra geplaatste tribunes stonden vol en tijdens de wedstrijd werden we luid aangemoedigd door alle aanwezige fans van de ploeg, en dat waren er veel zondag!

Lees meer »

KPN NK MARATHON - DAMES

Daar stond hij afgelopen zondag (3 januari) dan voor de deur, het NK Marathon. Een wedstrijd op zich, zonder punten voor de Cup. Iedereen zou veel moeite gaan doen om die Nederlandse Titel binnen te halen. Op voorhand waren er een paar favorieten, maar onder het motto ‘nooit geschoten is altijd mis’, stapte ik het ijs op.

Lees meer »