Home » Nieuws

DE LAATSTE KEER - WEDSTRIJDVERSLAG TOPDIVISIE ASSEN

Afgelopen woensdagavond mochten weer eens ouderwets een marathon schaatsen op een ijsbaan in Nederland. Het was wel weer even wennen om na elke 100m rechtdoor een bocht linksom voorgeschoteld te krijgen. Voor sommige was dit zelfs weer de eerste keer op een kunstijsbaan na de vele natuurijs kilometer.

Lees meer »

WEDSTRIJDVERSLAG ZESBANEN FINALE – DAMES

Het is zondag 14 februari, ook wel de dag van de liefde. Je zou denken dat ook schaatsers op zulke dagen lekker uit eten gaan met hun geliefden. Maar nee, de echte bikkels strijden vandaag om het hoogst haalbare in het welbekende 6-banenklassement.

Lees meer »

TEAM HAVEN AMSTERDAM/SKITS TERUG VAN DE WEISSENSEE!

De afgelopen twee weken vertoefde een groot gedeelte van de ploeg aan de Oostenrijkse Weissensee voor een aantal wedstrijden op het natuurijs. Lees hier hier een overzicht van alle prestaties van onze rijders en bekijk de beelden van de wedstrijden waarin Team Haven Amsterdam/SKITS meer dan goed in beeld is!

Lees meer »

WEDSTRIJDVERSLAG ZESBANEN 10 – DAMES

Mijn ploeggenootjes (Anna, Anneleen en Heidi) reden vandaag, zaterdag 23 januari, het ONK op de Weissensee. Hier in Nederland worden zij met spanning gevolgd. Helaas is de dooi hier in Nederland al toegeslagen, maar niet getreurd.. Voor de overgebleven dames stond vandaag de tiende wedstrijd van het Zesbanentoernooi op de kalender.

Lees meer »