Home » Nieuws

WEDSTRIJDVERSLAG ZESBANEN 9 – HEREN

Laat, heel laat in de avond moest er nog een groepje jonge jongens (en wat ouderen) 50 rondjes rijden over het ijs van Alkmaar. 22.45 was de starttijd, veel te laat als je het mij vraagt en volgens mij waren we nog later gestart.

Lees meer »

WEDSTRIJDVERSLAG FLEVONICE – DAMES

Nadat mijn zusje laatst bij een wedstrijd gekeken had, merkte ze op dat ze nog liever ging bungeejumpen dan dat ze een marathon ging schaatsen. Zelf rijd ik doorgaans liever een lekkere marathon met gezellige ploeggenoten dan dat ik me met een elastiek om m’n enkels van een of andere brug af stort. Echter, rond wedstrijddagen komen mijn gedachten toch enigszins bij de opmerking van m’n zusje in de buurt.

Lees meer »

WEDSTRIJDVERSLAG FLEVONICE – HEREN C

Vandaag werd ik wakker met een aantal berichtjes over het geweldig leuke stukje over de wedstrijd op Flevonice van afgelopen woensdag van Anneleen (aanrader om te lezen!). Nadat ik uitgeslapen heb (we hebben vanavond een geschatte aanvangstijd van 22.45 van de wedstrijd in Alkmaar), klim ik ook in de pen en ga ik een poging doen ook een leuk stukje te schrijven over afgelopen woensdag. Ik heb noch de geestigheid, nog het schrijftalent van Anneleen, dus bear with me!

Lees meer »

WEDSTRIJDVERSLAG KPN CUP 13 & 14 – TOPDIVISIE HEREN

“Hé, die rijder heeft helemaal geen nummer op zijn been.” Je zou het bijna niet geloven maar zondag was het Erik die een christoffeltje (zie Wedstrijdverslag KPN Cup 3) uitgehaald had. Geen pak bij je? Dan trek je gewoon het extra pak van Casper aan, regel je het even met de jury, opgelost.

Lees meer »

WEDSTRIJDVERSLAG ZESBANEN 8 – DAMES

Afgelopen zondag werd de eerste zesbanen wedstrijd van 2016 gereden, in Utrecht. Voor dames betekent dit een wedstrijd over 45 ronden. Voor de wedstrijd maakten wij samen met Joris het plan de wedstrijd hard te maken, een echte sloopkoers moest het worden. Door veel aan te vallen zouden dan alleen de sterksten, wij natuurlijk, overblijven.

Lees meer »

WEDSTRIJDVERSLAG ZESBANEN 8 – HEREN

Weer de eerste zesbanenwedstrijd nadat wij als ploeg op trainingskamp zijn geweest in Erfurt tijdens de kerstvakantie. Daar waar wij uitgebreid onze techniek verbeterd hebben en waar we het super gezellig gehad hadden.

Lees meer »