WEDSTRIJDVERSLAG HEIDEMANBOKAAL – DAMES

Gepubliceerd op 20 november 2015 om 14:50

Gisteren stond er een losse wedstrijd op het programma: de ‘Heideman bokaal.’ Heidi en ik stonden aan de start bij de dames. Met aan het stuur de landelijk debuterende ploegleider Joris. Joris was duidelijk, hij wilde ons van voren zien en zei: ‘probeer maar wat deze wedstrijd, jullie hebben niks te verliezen.’

Door Ellen de Waard

Om half 8 klonk het startschot voor de dames. Wij zaten gelijk goed van voren. Er waren enkele ontsnappingspogingen en wij konden ook een aantal maal mee sluipen. Helaas had geen uitlooppoging succes en moesten wij ons opmaken voor de eindsprint. We zochten elkaar op en konden zo weer naar voren schuiven. Op het laatste rechte stuk was het een nek aan nek race tussen Heidi en mij. Heidi wist aan het langste eind te trekken en eindigde op een 21ste plaats (eerste van de regiorijdsters), ik finishte nipt erachter op een 22ste stek.

Tijdens de nabespreking werden de verbeterpunten doorgenomen die wij komende zaterdag alweer in praktijk willen gaan brengen tijdens de 5de KPN Cup in het vernieuwde Thialf.